Vjerujete li u NLO?
3 posters
Stranica 1 / 1.
Vjerujete li u NLO?
Nezavisni
Leteći
Objekat
Po meni je to najveca izmislotina koju je covjek izmislio!
Kako ce NLO stici uopšte do zemlje?Toliko goriva nema ni cijela zemlja!
Leteći
Objekat
Po meni je to najveca izmislotina koju je covjek izmislio!
Kako ce NLO stici uopšte do zemlje?Toliko goriva nema ni cijela zemlja!
storm- Administrator
- Broj postova : 60
Registration date : 23.10.2008
Re: Vjerujete li u NLO?
Pa nema cela zemlja ali oni nisu sa zemlje,licno mislim da postoji negde tamo zivot za NLo nisam siguran ali sve je moguce ko zna sta ovi Amerikanci znaju sve
Jeso- Početnik
- Broj postova : 28
Registration date : 31.10.2008
Ja znam da postoji neki oblik zivota negde na zemljama ali da to nije ni priblizno nekim monsturmima iz filmova.Verovatno postove i vanzemaljci ali mozda su plava sicusna telasca,a NLO mislim da ne postoji.
Evo jedene moje teorije:
Neki ljudi seru kako su vanzemaljci savremni i imaju poboljsanu tehnologiju i da ce da uniste svet.Da to hoce oni bi vec to uradili,a za vanzemaljce brat od mog dede,on tvrdi da je video leteci tanjir sa malim zelenim glavama kako ga gledaju i skupljaju snagu i gorivo iz njegovog auta putem mozga i tehnologije.NLO mozda postoji jer sam gledao razne emisije npr. dokazivali su da bog postoji ja u to verujem,uvek kad opsujem boga desi mi se nesto lose,ja nisam opsovao boga 1 godinu i nista mi se nije desilo ni ogrebodina,a npr. kad sam opsovao boga rascepio sam nogu imam oziljak,a kad zamolim boga za nesto to mi se i ostvari,nema teorije ali ko zna.....mozda me stavite i u ludnicu.....NIKAD SE NE ZNA!!!!!!!!!!!!
Evo jedene moje teorije:
Neki ljudi seru kako su vanzemaljci savremni i imaju poboljsanu tehnologiju i da ce da uniste svet.Da to hoce oni bi vec to uradili,a za vanzemaljce brat od mog dede,on tvrdi da je video leteci tanjir sa malim zelenim glavama kako ga gledaju i skupljaju snagu i gorivo iz njegovog auta putem mozga i tehnologije.NLO mozda postoji jer sam gledao razne emisije npr. dokazivali su da bog postoji ja u to verujem,uvek kad opsujem boga desi mi se nesto lose,ja nisam opsovao boga 1 godinu i nista mi se nije desilo ni ogrebodina,a npr. kad sam opsovao boga rascepio sam nogu imam oziljak,a kad zamolim boga za nesto to mi se i ostvari,nema teorije ali ko zna.....mozda me stavite i u ludnicu.....NIKAD SE NE ZNA!!!!!!!!!!!!
Tarpe- Napreduješ
- Broj postova : 88
Registration date : 24.10.2008
da nikad se nezna al leteci tanjir je sigurno izmisljtoina.!
storm- Administrator
- Broj postova : 60
Registration date : 23.10.2008
Leteci tanjir ne postoji ali postoje svemirski brodovi
Tarpe- Napreduješ
- Broj postova : 88
Registration date : 24.10.2008
Stranica 1 / 1.